Wil je de mogelijkheid om zittend werken af te wisselen met staand werken? Het hoog laag bureau van VERTIDESK helpt je om meer te bewegen achter je werkplek. Daarmee je productiviteit te vergroten, lichamelijke klachten tegen te gaan en vooral meer werkplezier te bezorgen!

Welk zit sta bureau is geschikt voor mij?

Productiviteit46Omhoog

Waarom kiezen voor een zit sta bureau?

Vertidesk staat voor een vitale werkomgeving. Afwisselend staand met zittend werken maakt daar onderdeel van uit. Zo heeft een zit-sta bureau meerdere voordelen. Allereerst is bewezen dat een hoog laag bureau lichamelijke klachten kan verminderen.  Te denken valt aan schouder, nek en met name rugklachten. Uit Brits onderzoek van de Loughborough University en de Universiteit van Leeds is verder gebleken dat gebruikers ook minder moe en meer betrokken lijken te zijn. Kortom, afwisselend zittend en staand werken is bewezen gezonder te zijn dan alleen zitten. Klik hier voor meer wetenschappelijke achtergrond informatie.

Overigens is het bij het gebruik van het hoog laag bureau wel een aandachtspunt, dat alle kabels gemakkelijk kunnen meebewegen bij de aanpassing.

 

Vrijblijvend een hoog laag bureau voor 3 weken proberen?