Op zoek naar een ergonomisch verantwoorde bureaustoel? De Comfort bureaustoelen zijn uitermate geschikt voor dagelijks kantoorgebruik. Onderscheid zich vanwege intuïtieve bediening met slecht 1 knop. Daarnaast kan de stoel volledig in Mesh worden uitgevoerd, dus meer warmte regulerend en hygiënisch.

Welke Comfort bureaustoel is geschikt voor mij?

Garantie5Jaar

Waarom kiezen voor een ergonomische Comfort bureaustoel?

Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van een actieve zitoplossing is het vaak wenselijk om een bureaustoel op je werkplek te hebben.

Bij het aanschaffen van een goede bureaustoel komt vaak meer kijken dan je verwacht. Zo wordt er vaak eerst gekeken of de bureaustoel een fraai design heeft en op de korte termijn goed zit. Ook is het de bedoeling dat de stoel past binnen de stijl van de ruimte waar deze in geplaatst wordt. Op basis van het beschikbare budget vervolgens een keuze gemaakt voor de lange termijn. Zo zou de gemiddelde bureaustoel doorgaans een behoorlijke periode mee moeten kunnen.

Toch wordt er vaak niet bij stil gestaan, hoe belangrijk het is, om over een bureaustoel te beschikken die ergonomisch verantwoord is. Zo zou een bureaustoel ook voor een langere periode achter elkaar lekker moeten zitten. Het is namelijk vervelend als een verkeerde bureaustoel leidt tot een verkeerde zithouding. Wanneer je langdurig in een verkeerde houding zit, kan dit lichamelijke klachten als rugpijn, nekpijn en schouderklachten als gevolg hebben. Dit kan ten koste gaan van zowel je werkplezier als je productiviteit.

De bureaustoelen lijn van Comfort voldoen zowel aan de Europese norm (NEN-EN 1335) als de Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR 1813). Daarbij kan je er dus van uitgaan dat de bureaustoel op de juiste manier is opgebouwd. Dit houdt in dat de armsteunen, rugsteun, gasveer en comfortabel zitvlak uitgebreid instelbaar is. Ook is daarbij rekening gehouden met mensen die een grotere of kleinere lichaamslengte hebben dan gemiddeld.

Onze lijn van drie verschillende type Comfort bureaustoelen is te verkrijgen met zitkussen (100.000 martindale) of met een Mesh zitting. Daarbij kan de voorkeur verschillen. Het is aan te bevelen om eerst de Enjoy, Mirus of ErgoHuman gedurende een periode van een aantal weken proef te zitten.

Vrijblijvend een Comfort bureaustoel voor 3 weken proberen?